Βουλευτικές - Δημοτικές Εκλογές 2023

Σχεδιασμός Πολιτικής Καμπάνιας

Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023.

Σχεδιασμός του κατάλληλου στρατηγικού πλάνου
των υποψηφίων με στόχο την επικράτηση τους στις εκλογικές αναμετρήσεις.

Βουλευτικές Εκλογές 2023

01.

Σχεδιασμός Πολιτικής Καμπάνιας

Σχεδιασμός κατάλληλου στρατηγικού πλάνου των υποψηφίων με στόχο την επικράτηση τους στις εκλογικές αναμετρήσεις. Οριοθετούνται οι κατάλληλες μέθοδοι στρατηγικής, ώστε να βρίσκονται οι υποψήφιοι σε θέση ισχύος έναντι των αντιπάλων.
Βουλευτικές Εκλογές 2023

02.

Προφίλ Υποψήφιου

Παρουσίαση προφίλ υποψηφίων διαμέσου σχεδιασμού ιστοσελίδας της πολιτικής καμπάνιας. Διαχείριση υλικού σχετικό με τους κοινωνικούς στόχους, τους πολιτικούς στόχους καθώς και το στρατηγικό πλάνο του υποψήφιου.
Βουλευτικές Εκλογές 2023

03.

Promotion

Ενημέρωση ψηφοφόρων και ανάδειξη πολιτικής ατζέντας μέσω Μπροσούρας και Social Media. Εφαρμογή τεχνικών προώθησης της προεκλογικής εκστρατείας, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στο διαδικτυακό μάρκετινγκ. Προβολή βίντεο προς τους ψηφοφόρους, αλλά και χρησιμοποίηση των διαδικτυακών καμπανιών (social media campaigns, e-mail marketing).

Τι θα αναλάβουμε:

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας
Δημιουργία της πολιτικής ιστοσελίδας της καμπάνιας των υποψηφίων σε μοντέρνο σχεδιασμό και με τις απαιτούμενες προδιαγραφές με στόχο την αποτελεσματική ενημέρωση των επισκεπτών για την στρατηγική και το πλάνο τους.
Social Media
Δημιουργία διαδικτυακών καμπανιών (social media campaigns, e-mail marketing), με απώτερο στόχο την αποτελεσματική προβολή και παρουσίαση του πλάνου των υποψηφίων σε μεγάλο αριθμό ψηφοφόρων. Παρουσίαση πολιτικής ατζέντας και συνεχή ενημέρωση.
Σχεδιασμός Εντύπων
Σχεδιασμός εντύπου με βασικό στόχο να επικοινωνήσει το κεντρικό μήνυμα της πολιτικής καμπάνιας. Παρουσίαση βιογραφικού και έργου έως σήμερα. Υπερθεματίζουμε Θέσεις - Στόχους - Όραμα.
Επαγγελματικές Κάρτες
Όπως και να το κάνουμε, ακόμη και στην εποχή του διαδικτύου & της ψηφιακής ενημέρωσης η προσωπική κάρτα ακόμη μετράει!
Premium Support
> Οργάνωση events - ομιλιών
> Digital PR
> Φωτογράφηση
> Βιντεογράφιση
Στρατηγική

Σχεδιάζουμε την επικοινωνιακή στρατηγική με το κατάλληλο πολιτικό μάρκετινγκ για να κόψετε πρώτοι το νήμα της εκλογικής αναμέτρησης.

Περιεχόμενο

Σχεδιάζουμε πρωτότυπο υλικό το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την προώθησή σας, τόσο digital όσο και στα έντυπα μέσα.

Προώθηση

Διαχείριση αναρτήσεων και προώθησης με διαφημίσεις που θα σας ξεχωρίσουν από τους αντιπάλους σε Facebook και Instagram.

Online and everywhere.

Στόχος μας... η επιτυχία σας.