Επαγγελματικό Design. Ισχυρό eCommerce.

Συνδύασε το design της DIGIDOT με τη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου NagaCommerce και απόλαυσε μέγιστη απόδοσή!

Design

Άψογος σχεδιασμός σε παρουσίαση προϊόντων Βέλτιστη εμπειρία UX – UI.

Κανάλια Πωλήσεων

Skroutz, Best Price, eBay, Facebook Shop, Google Shop.

Ταχύτητα

Απίστευτοι χρόνοι φόρτωσης σε λιγότερο από 500ms. Χρήση Google AMP για βελτιωμένη ταχύτητα σε κινητά.

Διασύνδεση ERP

Semantic, Pylon κ.α. Άμεση υλοποίηση και εγκατάσταση. Αυτόματη ενημέρωση.

Διασύνδεση Courier

Έκδοση Voucher και παρακολούθηση παραγγελίας μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ασφαλές Checkout

Εύκολη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Μέγιστη ασφάλεια συναλλαγών.

Online and everywhere.

Επικοινώνησε μαζί μας για το δικό σου ESHOP.

  Πρώτα εσείς.

  Τεχνική υποστήριξη 24/7 με ποσοστό επίλυσης προβλημάτων από την πρώτη αναφορά άνω του 95%.

  eCommerce Trends

  Βελτιωμένη κατάταξη αναζήτησης, ταχύτερη φόρτωση σελίδας και περισσότερες μετατροπές.

  On-Demand Platform

  Γρήγορες εκκινήσεις καταστημάτων που επιτρέπουν ταχύτερο χρόνο στην αγορά.

  Hosting

  Υπερσύγχρονοι dedicated servers για υψηλές ταχύτητες φόρτωσης.

  Συχνές ερωτήσεις:

  Το NagaCommerce είναι μια ολοκληρωμένη Custom πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που έχει σχεδιαστεί ειδικά για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Η λύση παρέχει στους εμπόρους μια επεκτάσιμη πλατφόρμα all-in-one για να δημιουργούν γρήγορα ηλεκτρονικά καταστήματα και να αρχίσουν να παράγουν έσοδα. Η πλατφόρμα διαθέτει όλες τις τελευταίες δυνατότητες και βέλτιστες πρακτικές για βελτιωμένη κατάταξη αναζήτησης, ταχύτερη φόρτωση σελίδας και περισσότερες μετατροπές.

  Ναι. Αφού ολοκληρωθεί ο αρχικός σχεδιασμός και πραγματοποιηθούν εξειδικευμένοι έλεγχοι, στη συνέχεια παρέχουμε δωρεάν εκπαίδευση για τη διαχείριση του eshop, τη παρακολούθηση των παραγγελιών καθώς και τη προσθήκη νέων προϊόντων.

  Το συνήθης κόστος ξεκινάει από τα 900 € και αφορά αποκλειστικά το ΤΕΧΝΙΚΟ SET UP για την ομαλή λειτουργία του e-shop. ΔΕΝ περιέχει την εισαγωγή των προϊόντων.
  Στο ποσό αυτό θα πρέπει να υπολογίσετε επίσης και το κόστος της eCommerce πλατφόρμας (39 €/μήνα προ Φ.Π.Α) αλλά και το μικρό κόστος του domain name που κυμαίνεται έως 30,00 € ανά 2 χρόνια.

  • Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα με μία πλατφόρμα SaaS που περιλαμβάνει τη λειτουργικότητα που χρειάζονται οι μικρές επιχειρήσεις.

  • Ανοίξτε γρήγορα ένα νέο κατάστημα και να ξεκινήσουν τις πωλήσεις του online.

  • Εξασφαλίζετε τη διασφάλιση ευαίσθητων δεδομένων προστατεύοντας τα με ασφάλεια πολλαπλών επιπέδων και ένα κλειστό σύστημα διαχείρισης.

  • Έχετε πρόσβαση στις πιο πρόσφατες δυνατότητες και αναβαθμίσεις, ώστε να συμβαδίζουν με τις τελευταίες τάσεις και βέλτιστες πρακτικές στο eCommerce.

  Για να ξεκινήσετε το Eshop σας θα χρειαστεί να ταξινομήσετε τα προϊόντα σε κατηγορίες, να συγκεντρώσετε φωτογραφίες και τις τεχνικές πληροφορίες που τα συνοδεύουν.
  Επίσης θα χρειαστεί να συνάψετε συμφωνία με την μεταφορική εταιρεία που θα πραγματοποιεί την διανομή και να σας βοηθήσουμε να κάνετε διασύνδεση με την τράπεζα ή την viva wallet για να μπορούν να πραγματοποιούνται online πληρωμές.

  Η φορολογία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δεν διαφέρει σημαντικά από τη φορολόγηση ενός παραδοσιακού καταστήματος. Εμφανίζει όμως ορισμένες «σημαντικές» ιδιαιτερότητες.
  Το καλύτερο είναι να συνεννοηθείτε με τον λογιστή σας ώστε να έχετε πλήρη γνώση.

  Η ταχύτητα φορτώματος εξυπηρετεί την εμπειρία του χρήστη, αυξάνει το conversion rate, βοηθάει το site στα οργανικά αποτελέσματα της Google και μειώνει το κόστος ανά κλικ στα Google Ads.
  Στη πλατφόρμα του Nagacommerce γίνετε χρήση της τεχνολογίας Google AMP η οποία βελτιώνει ακόμη περισσότερο την ταχύτητα του eshop σε κινητές συσκευές για τη βέλτιστη απόδοση.

  To SEO είναι ακρωνύμιο τις φράσης Search Engine Optimization, στην ουσία είναι όλες οι τεχνικές Προώθησης Ιστοσελίδων ή αλλιώς Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων που γίνονται σε μια ιστοσελίδα για να την κατατάξουν όσο υψηλότερα γίνεται στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, για κάποιες συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά ή φράσεις.
  Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουμε να εμφανιστείτε στη θέση που επιθυμείτε.

  Λύνουμε προβλήματα που θα παρουσιαστούν & παραδίδουμε σχεδιαστικά άρτιες & πλήρως λειτουργικές σελίδες. Προτείνουμε την αγορά ενός επιπλέον πακέτου marketing που θα επιφέρει πολλά πλεονεκτήματα κυρίως στο searching και στην αναγνωρισιμότητα του brand σας.

  Προτείνουμε ολοκληρωμένες ιδέες & concept που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε την εταιρεία σας.
  Έχουμε την εμπειρία & την εξειδίκευση να σας προσφέρουμε οικονομικές & ταυτόχρονα ποιοτικές λύσεις για τη καλύτερη προώθηση των δικών σας ιδεών αλλά και αυτών που θα δημιουργήσουμε μαζί. Χρειάζεται μία καλή ιδέα, υποστήριξη με εικόνες & σωστή προώθηση.

  Οι εικόνες έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα, γι’ αυτό κι εμείς δίνουμε μεγάλη προσοχή στην επιμέλειά τους.
  Το υλικό της ιστοσελίδας, δηλαδή κείμενα-banner-φωτογραφίες ανήκουν σε εσάς. Μετά την ανάρτηση και την εξόφληση της ιστοσελίδας μπορούν να σας παραδοθούν και να τα χρησιμοποιήσετε όπου θέλετε όπως έχουν ή να προχωρήσετε σε τροποποίησή τους κατά βούληση.

  We do what we love, and we love what we do.