Σχεδιασμός Ετικέτας Κρασιού

Σχεδιασμός ετικέτας κρασιού όπως θα ήθελες να είναι.
Sxediasmos-Etiketes-6

Σχεδιασμός ετικέτας για το κτήμα Κελεσίδη.

Το κτήμα Κελεσίδη, με μια παράδοση που αγκαλιάζει γενιές, ενώνεται με την DIGIDOT σε μια συνεργασία που αναδεικνύει την ιστορία και την παράδοση μέσα από τη σύγχρονη αισθητική.

Ενώ το λογότυπο στέκεται ακλόνητο ως φύλακας αγάπης και παράδοσης σε κάθε ετικέτα, η χρωματική παλέτα, οι τεχνικές εκτύπωσης και η αισθητική του χαρτιού εναλλάσσονται, αποτυπώνοντας τη μοναδικότητα της κάθε ποικιλίας.

Σχεδιασμός ετικέτας για το οινοποιείο Klonas Winery

Ο “Κόκκινος Λωτός” αποτελεί έναν μοναδικό ποικιλιακό οίνο Merlot. Το όνομα της ετικέτας εμπνεύστηκε από την ιδιαίτερη ιστορία των αμπελιών: Δίπλα στα αμπέλια της ποικιλίας merlot, φυτεύτηκε ένα δέντρο λωτού, και οι ρίζες των δύο αυτών φυτών αναπτύσσονται και επικοινωνούν σε βάθος χρόνων.

Οι “Χρυσές Σταγόνες” αποτελούν συμβολική αναπαράσταση της στενής σχέσης μεταξύ τέχνης και οινοποιίας. Η ιδέα γεννήθηκε από τρεις χαραγμένες χρυσές σταγόνες, έργο γνωστού ζωγράφου και φίλου της οικογένειας του οινοποιείου, που λάμπουν σαν τρία χρυσά διαμάντια σε βαθύ μαύρο υπόβαθρο.

Σχεδιασμός ετικέτας για την εταιρεία "liolios"

Η εταιρεία “liolios” παρουσιάζει με περηφάνια τη σειρά κρασιών “3/4”, μια αριθμητική ονομασία που κρύβει πολλά περισσότερα από ό,τι φαίνεται.

Το “3/4” δεν αναφέρεται απλώς στον αριθμό των ποικιλιών αλλά επίσης στην ιδέα ότι κάθε μπουκάλι προσφέρει τρία τέταρτα της τελειότητας – το τελευταίο τέταρτο το συμπληρώνετε εσείς με την απόλαυση και την εμπειρία σας.

Δυναμικό Design

Οι εικόνες έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα, γι’ αυτό κι εμείς δίνουμε μεγάλη προσοχή στην επιμέλειά τους.

Εμπειρία

Λύνουμε προβλήματα που θα παρουσιαστούν & υλοποιούμε σχεδιαστικά άρτιες & πλήρως λειτουργικές καμπάνιες.

Business

Προτείνουμε ολοκληρωμένα πακέτα social media που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησής.

We do what we love, and we love what we do.