Κατασκευή Ιστοσελίδας

Η Κατασκευή της ιστοσελίδας όπως θα ήθελες να είναι.

Η κατασκευή της ιστοσελίδας, δεν είναι μία ακόμα εργασία…
Αποτελεί κύριο κομμάτι της ψηφιακής ταυτότητας και χρήζει μέθοδο.

01.

Αρχική σελίδα ιστοσελίδας.

Front page.
Η ποιότητα του design της αρχικής σελίδας είναι αυτό που αιχμαλωτίζει την προσοχή των επισκεπτών και θα τους οδηγήσει να συνεχίσουν τη πλοήγηση. Δημιούργησε εικόνες που θα εντυπωσιάσουν από τη πρώτη κιόλας επίσκεψη.

02.

Υπηρεσίες.

Services provided.
Για minimal σχεδιασμό παρουσίασε τις υπηρεσίες με icons. Σε περιεχόμενο όπου οι εικόνες παίζουν σημαντικό ρόλο κράτα το περιεχόμενο τακτοποιημένο και ευδιάκριτο. Οδηγός η χρωματική παλέτα και το branding.
Η σύντομη περιγραφή της υπηρεσίας θα ενισχύσει το SEO και την αναζήτηση.

03.

Highlights.

Who am i ?
Δείξε γρήγορα τα σημαντικά πλεονεκτήματα. Γιατί να επιλέξουν την εταιρεία σου ; Για πιο λόγο να συνεργαστούν μαζί σου ; Ποιος είναι ο σημαντικός σου τομέας ;
Δώσε νόημα στο branding, πίστεψε στην εταιρεία σου και θα τη δεις ν' αναπτύσσεται.

04.

Ανάπτυξη πληροφοριών.

publishing information
Το πιο μεγάλο πλεονέκτημα της ιστοσελίδας είναι ο χώρος. Ξεκινάς με σύντομη περιγραφή, προσθέτεις εικόνες και έπειτα αναφέρεις λεπτομέρειες και τεχνικές προδιαγραφές. Απαντάς σε πιθανές ερωτήσεις πελατών και δίνεις σωστές πληροφορίες. Ιδανικά δημιουργείς Youtube channel για έξτρα περιγραφικά videos.

05.

Blog & tips.

more content
Το blog αποτελεί το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για το SEO. Γράψε άρθρα που σχετίζονται με τον κλάδο σου, με εξωστρέφεια μοίρασε γνώσεις και δώσε tips. Χτίσε με προσοχή τους τίτλους και τα link. Κάνε τη σωστή επιλογή λέξεων-κλειδιά και κάνε τη Google να σε προσέξει.

06.

Προφίλ εταιρείας.

our company
Ανέφερε στοιχεία της εταιρείας. Από πότε ξεκίνησε, το όραμα και τη φιλοσοφία. Επισύναψε τις πιστοποιήσεις και τα ISO της εταιρείας, βιογραφικό σπουδών. Πρόσθεσε φωτογραφίες κτιρίων και γραφείων. Ιδανικά δημιούργησε εταιρικό video. Κάθε λεπτομέρεια μετράει, προσθέτει κύρος και αξία.
Ταχύτητα

Στη Digidot χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονους dedicated servers για υψηλές ταχύτητες φόρτωσης.

Ασφάλεια

Οι servers μας καλύπτονται από τα υψηλότερα μέτρα ασφαλείας: ασφαλή περιήγηση & συναλλαγές, προστασία GDPR.

Backup

Στη Digidot κρατάμε συχνά αντίγραφα ασφαλείας όλων των ιστοσελίδων και το ίδιο συμβουλέυουμε στους πελάτες μας.

Συχνές ερωτήσεις:

Ναι. Αφού ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός και η κατασκευή της ιστοσελίδας πραγματοποιούμε εξειδικευμένους ελέγχους ώστε να διασφαλιστεί η ορθή λειτουργία της και στη συνέχεια παρέχουμε δωρεάν εκπαίδευση για τη διαχείριση της. Με αυτό τον τρόπο θα είστε σε θέση και μονοί σας, να πραγματοποιείτε μικρές σημαντικές αλλαγές όπως το ανέβασμα νέων φωτογραφιών & προϊόντων.

Το συνήθης κόστος για την δημιουργία μίας επαγγελματικής ιστοσελίδας κυμαίνεται στα 1.200 € αλλά μπορεί να φτάσει έως τα 3.000 € ανάλογα με τον βαθμό των εξειδικευμένων λειτουργιών. Σε κάθε περίπτωση αφορά όλα όσα χρειάζονται για την ολοκλήρωση & ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Στο ποσό αυτό θα πρέπει να υπολογίσετε επίσης και το κόστος της ετήσιας φιλοξενίας (120 €/χρόνο) αλλά και το μικρό κόστος του domain name που κυμαίνεται έως 30,00 € ανά 2 χρόνια.

Το WordPress αποτελεί την δημοφιλέστερη και πιο εμπορική πλατφόρμα. Η κατασκευή ιστοσελίδων σε WordPress εξασφαλίζει γρήγορη και οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας, πλήρως συμβατής σε Facebook, Instagram, Google κ.α.
Επιπλέον σαν προσφέρει πληθώρα ανεύρεσης συνεργατών λόγω της ευρείας χρήσης στο συγκεκριμένο κλάδο.

Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες που θα σας προσφέρουν δωρεάν ιστοσελίδα. Συνήθως δίνουν έναν μέρος των βασικών δυνατοτήτων και σας καλούν να πληρώσετε για να «ξεκλειδώσετε» τις υπόλοιπες. Ένα μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι πιθανότατα το site σας δεν θα έχει τη δική του διεύθυνση (Url) αλλά κάτι της λογικής digidot.myshopify.com.
Εάν θέλετε οι πελάτες σας να σας πάρουν στα σοβαρά θα πρέπει να εμπιστευτείτε κάποιον επαγγελματία.

Οι διαφορές προκύπτουν ανάλογα με την πλατφόρμα που θα επιλεγεί αλλά και της πολυπλοκότητας των λειτουργιών κάθε ιστοσελίδας. Σε έτοιμες πλατφόρμες όπως το Wix, Weebly, Squarespace η διαδικασία απαιτεί πολύ λιγότερες εργατοώρες διότι οι διαδικασίες είναι τυποποιημένες. Από την άλλη σε ένα CMS (WordPress) η διαδικασία είναι περισσότερο εξειδικευμένη και απαιτεί περισσότερες εργατοώρες.

Είναι η μέθοδος σχεδιασμού web που επιτρέπει στον ιστό να προσαρμόζεται αυτόματα στις οθόνες διαφορετικών συσκευών (υπολογιστής, κινητό, τάμπλετ, τηλεόραση κ.α.) Για κάθε χρήση ρυθμίζονται ανάλογα οι λειτουργίες των χρηστών όπως το panning, το ζουμ και η κύλιση κατά την περιήγηση στον ιστό. Στο σύγχρονο internet αυτή η μέθοδος είναι αυτονόητη.

To SEO είναι ακρωνύμιο τις φράσης Search Engine Optimization, στην ουσία είναι όλες οι τεχνικές Προώθησης Ιστοσελίδων ή αλλιώς Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων που γίνονται σε μια ιστοσελίδα για να την κατατάξουν όσο υψηλότερα γίνεται στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, για κάποιες συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά ή φράσεις.
Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουμε να εμφανιστείτε στη θέση που επιθυμείτε.

Λύνουμε προβλήματα που θα παρουσιαστούν & παραδίδουμε σχεδιαστικά άρτιες & πλήρως λειτουργικές σελίδες. Προτείνουμε την αγορά ενός επιπλέον πακέτου marketing που θα επιφέρει πολλά πλεονεκτήματα κυρίως στο searching και στην αναγνωρισιμότητα του brand σας.

Προτείνουμε ολοκληρωμένες ιδέες & concept που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε την εταιρεία σας.
Έχουμε την εμπειρία & την εξειδίκευση να σας προσφέρουμε οικονομικές & ταυτόχρονα ποιοτικές λύσεις για τη καλύτερη προώθηση των δικών σας ιδεών αλλά και αυτών που θα δημιουργήσουμε μαζί. Χρειάζεται μία καλή ιδέα, υποστήριξη με εικόνες & σωστή προώθηση.

Οι εικόνες έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα, γι’ αυτό κι εμείς δίνουμε μεγάλη προσοχή στην επιμέλειά τους.
Το υλικό της ιστοσελίδας, δηλαδή κείμενα-banner-φωτογραφίες ανήκουν σε εσάς. Μετά την ανάρτηση και την εξόφληση της ιστοσελίδας μπορούν να σας παραδοθούν και να τα χρησιμοποιήσετε όπου θέλετε όπως έχουν ή να προχωρήσετε σε τροποποίησή τους κατά βούληση.

We do what we love, and we love what we do.