Web DesignΧρειάζομαι την κατασκευή μίας νέας ιστοσελίδας;
Κατασκευή Νέας Ιστοσελίδας

Χρειάζομαι την κατασκευή μίας νέας ιστοσελίδας;

Πώς θα βοηθήσει την επιχείρησή μου η κατασκευή μιας νέας ιστοσελίδας;

Αξίζει να διαβάσετε το άρθρο και να κατανοήσετε γιατί η κατασκευή μίας νέας ιστοσελίδας θα βοηθήσει την επιχείρησή σας.

Πολλές επαγγελματικές επιχειρήσεις και οργανισμοί υποτιμούν τη δύναμη και τη σημασία που έχει για την επιχείρησή τους η ιστοσελίδα τους. Η κατασκευή μιας σύγχρονης και υψηλής ποιότητας ιστοσελίδας θα πρέπει να νοείται ως επένδυση για την επιχείρησή σας, καθώς, η εταιρική σας παρουσία πραγματοποιείται ως επί το πλείστων στις μέρες μας μέσω του διαδικτύου. Επιπρόσθετα, ο γρήγορος ρυθμός των τεχνολογικών αλλαγών, σε συνδυασμό με τις προσδοκίες των καταναλωτών, μεταφράζεται αντίστοιχα και σε υψηλές απαιτήσεις, τόσο στην εμφάνιση όσο και στη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας. Μια ιστοσελίδα που ήταν σύγχρονη μόλις πριν από μερικά χρόνια, πλέον είναι πιθανά ξεπερασμένη. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε να συμβαδίζετε με τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της εποχής.

Η ιστοσελίδα, ακόμη, είναι υπεύθυνη για την πρώτη εντύπωση που θα λάβει ο καταναλωτής για την επιχείρηση. Για παράδειγμα, θα προσκαλούσατε έναν πελάτη σε ένα μη τακτοποιημένο γραφείο; Η απάντηση είναι όχι! Για το λόγο αυτό είναι πολύ σημαντική η σωστή οργάνωση και η επιμέλειά της. Ωστόσο, εάν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που δημιουργήσατε την ιστοσελίδα σας, τότε ίσως αξίζει να εξετάσετε τους παρακάτω λόγους, για τους οποίους θα χρειαζόσασταν μία νέα ιστοσελίδα.

Γιατί είναι σημαντικός ο σχεδιασμός ενός νέου και μοντέρνου ιστότοπου;

Αξίζει να εξετάσετε μερικούς από τους λόγους για τους οποίους μπορεί να χρειάζεστε μία νέα ιστοσελίδα.

5 Λόγοι για την Κατασκευή Νέας Ιστοσελίδας

01.
Ξεπερασμένη Εμφάνιση και Αισθητική

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας αποτελεί την νέα σας εξώπορτα! Συχνά προκαλεί την πρώτη εντύπωση που λαμβάνουν οι χρήστες της για εσάς. Έχει άραγε την εικόνα που θέλετε να προβάλλετε; Αυτό που μπορεί να φαινόταν επαγγελματικό και μοντέρνο πριν από μερικά χρόνια, τώρα μπορεί να δείχνει παλιό και κάπως ξεπερασμένο. Είναι γεγονός ότι οι σχεδιαστικές προτιμήσεις ακολουθούν τις τάσεις της εποχής, ακριβώς όπως το στυλ των ρούχων ή τα σχέδια των αυτοκινήτων. Παρατηρήστε, λοιπόν, τα χρώματα, τις γραμματοσειρές, τα γραφικά και τη διάταξη της ιστοσελίδας σας. Τι εντύπωση σας δίνει; Αναδεικνύει μια σύγχρονη επιχείρηση; Περιηγηθείτε στις ιστοσελίδες άλλων ανταγωνιστών του κλάδου σας και αναρωτηθείτε που θα συγκαταλέγατε τη δική σας. Μήπως είναι καιρός για την κατασκευή μιας νέας ιστοσελίδας;

02.
Δύσκολη Πλοήγηση

Σχεδιασμός Νέας Ιστοσελίδας

Πόσο εύκολο είναι για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να βρουν αυτό που αναζητούν; Το μενού της βγάζει το νόημα που επιθυμείτε; Εάν όχι, είναι πιθανό να χάσετε ένα δυνητικό πελάτη, όπως και να επηρεάσει τα αποτελέσματα της αναζήτησης γύρω από αυτή. Οι μηχανές αναζήτησης, όπως η Google, λαμβάνουν υπόψη το χρόνο που αφιερώνουν οι επισκέπτες στην ιστοσελίδας σας, τόσο στην αρχική της σελίδα όσο και στις επόμενες. Γι αυτό λοιπόν είναι σημαντικό οι επισκέπτες της να μπορούν να βρουν αυτό που αναζητούν εύκολα και γρήγορα, διαφορετικά θα υπάρξει μείωση της επισκεψιμότητάς της.
Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία ανάλυσης είναι πλέον εύκολο να εντοπιστεί ο τρόπος χρήσης της ιστοσελίδας σας από όσους την επισκέπτονται και να εντοπιστούν πιθανά «εμπόδια». Σε περίπτωση που εντοπιστούν αυτά τα «εμπόδια», μήπως είναι καιρός για την κατασκευή μιας νέας ιστοσελίδας;

Δημιουργία Νέας Ιστοσελίδας

03.
Αργός Χρόνος Φόρτωσης

Αν η ιστοσελίδα σας φορτώνει με αργούς ρυθμούς, τότε εξαντλεί γρηγορότερα την υπομονή των χρηστών, καθώς πολλοί θεωρούν μία γρήγορη ταχύτητα ως δεδομένη. Επομένως, προβλήματα στους χρόνους φόρτωσης είναι πιθανό να οδηγήσουν στην απώλεια πελατών. Ακόμη και η ίδια η Google λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη της την ταχύτητα φόρτωσης, καθώς με αυτόν τον τρόπο κατατάσσει χαμηλά στην αναζήτηση «αργές ιστοσελίδες». Φυσικά, υπάρχουν τρόποι βελτιστοποίησης των χρόνων φόρτωσης. Αν, όμως, ο ιστότοπος καθυστερεί σημαντικά, τότε ίσως είναι καιρός να ξεκινήσετε την κατασκευή μιας νέας ιστοσελίδας.

Δημιουργία Ιστοσελίδας

04.
Μη Φιλική προς το Κινητό (Mobile Unfriendly)

Ορισμένες ιστοσελίδες που δημιουργήθηκαν πριν από λίγα χρόνια ακόμη και με μια κάπως φτωχή σχεδίαση, ενδέχεται με τις κατάλληλες τροποποιήσεις να δείχνουν εκπληκτικές σε έναν επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή. Ωστόσο, ήδη από το 2018, περισσότεροι από τους μισούς χρήστες εξυπηρετούνται μέσω των κινητών τηλεφώνων. Αυτό σημαίνει ότι η πλειοψηφία αναμένει ότι η εμφάνιση και η λειτουργία της ιστοσελίδας θα είναι εξίσου καλή ή ακόμη και καλύτερη μέσω ενός smartphone ή tablet, σε σχέση με έναν επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή. Η δική σας ιστοσελίδα πόσο εύχρηστη είναι μέσω ενός έξυπνου κινητού; Μήπως ήρθε η στιγμή για την κατασκευή μιας νέας ιστοσελίδας;

05.
Δεν Σχεδιάστηκε γύρω από Παρότρυνση για Δράση

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Οι σύγχρονες ιστοσελίδες WordPress σχεδιάζονται για να προκαλούν διάδραση με τον επισκέπτη. Ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησης, η ιστοσελίδα καλείται να απαντήσει στην ερώτηση: «Με ποιόν τρόπο θα μπορέσω να καθοδηγήσω καλύτερα τους επισκέπτες μου;». Η απάντηση βρίσκεται συνήθως στα εξής βήματα δράσης:

  • Δες περισσότερα
  • Αγόρασε τώρα
  • Κάνε εγγραφή
  • Πρόλαβέ το!
  • Δες πρώτος

 Η δράση, λοιπόν, μπορεί να σημαίνει να κάνετε μία αγορά, να κατεβάσετε περισσότερες πληροφορίες, να εγγραφείτε σε ένα ενημερωτικό δελτίο, να κατεβάσετε δοκιμαστικό υλικό δωρεάν, να δωρίσετε χρήματα ή να γίνετε εθελοντής. Σε μία σύγχρονη ιστοσελίδα αυτή η επιδιωκόμενη δράση θα ήταν σαφώς πιο εύκολη και θα ολοκληρωνόταν γρήγορα. Αν, όμως, η ιστοσελίδα της επιχείρησή σας δεν έχει σχεδιαστεί γύρω από την αξιοποίηση των δράσεων αυτών, τότε ίσως είναι καιρός για την κατασκευή μιας νέας ιστοσελίδας.

Μήπως τελικά ως επαγγελματίας χρειάζεσαι την κατασκευή μιας νέας ιστοσελίδας; Επικοινωνήστε μαζί μας στη κάτω φόρμα και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα.

    Πλεονεκτήματα μίας νέας ιστοσελίδας.

    Τι μπορεί να σας προσφέρει η DIGIDOT

    Στη DIGIDOT προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο διαχείρισης της εικόνας σας, ξεκινώντας από τη σύλληψη της αρχικής Ιδέας, προχωρώντας στο σχεδιασμό της Εταιρικής Ταυτότητας, την Κατασκευή Ιστοσελίδας ή/και την Κατασκευή του E-shop σας. Επιπρόσθετα, ενισχύουμε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης μέσω διαφημίσεων στα Social Media και τα Google κανάλια.

    Σε έναν ψηφιακό κόσμο όπου οι εμπειρίες είναι ακόμη πιο σημαντικές από την ίδια τη συναλλαγή, φροντίστε να εντυπωσιάζετε τους πελάτες σας!