ΕκλογέςΨηφιακό Μάρκετινγκ στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές

Ψηφιακό Μάρκετινγκ στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές

Η Εκστρατεία της DIGIDOT

Με το Digital Marketing να αποτελεί τον πυρήνα της στρατηγικής, στη DIGIDOT αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση των αναγκών του υποψηφίου για την επίτευξη ενός επιτυχημένου εκλογικού αγώνα.

Εφαρμόζουμε κορυφαίες τεχνικές προώθησης και διασφαλίζουμε την αποτελεσματική επικοινωνία με τους ψηφοφόρους με στόχο την αύξηση της επιρροής των πολιτικών σας θέσεων.

Στη DIGIDOT παρέχουμε ευρύ φάσμα υπηρεσιών:

  • Εκτυπώσεις
  • Διαχείριση Social Media
  • Ε-mail Marketing
  • SMS Marketing
  • Κατασκευή WebSite
  • Premium Support
  • Digital PR
  • Φωτογράφηση
  • Βιντεογράφιση

Επικεντρωνόμενοι στο Digital Marketing, δημιουργούμε περιεχόμενο (κείμενο, εικόνες και βίντεο) το οποίο προβάλλουμε μέσα από όλα τα διαθέσιμα κανάλια, όπως Facebook, Instagram και Youtube, εξασφαλίζοντας την μέγιστη προβολή προς ένα ευρύ κοινό.

Δημιουργούμε post, άρθρα και infographics που ενισχύουν τους στόχους και τις ιδέες σας. Τα ψηφιακά εργαλεία της DIGIDOT εντείνουν την επικοινωνία με το κοινό, βελτιώνοντας την επιρροή της κεντρικής πολιτικής σας καμπάνιας.

Η ευρεία χρήση διαθέσιμων ψηφιακών καναλιών όπως οι ιστοσελίδες ειδήσεων, διασφαλίζει ότι το μήνυμα σας φτάνει στον προοριζόμενο στόχο, αυξάνοντας έτσι την προβολή των πολιτικών σας θέσεων.

Από το 2019, έχουμε παρατηρήσει μια εκρηκτική αύξηση των υποψηφίων που έχουν προφίλ στα social media, από 35% στο εντυπωσιακό 78%. Αυτός ο αυξανόμενος αριθμός ενισχύει τον ρόλο της DIGIDOT ως του απαραίτητου συνεργάτη σας.

Είτε πρόκειται για τις ρυθμίσεις αδειών για πολιτικές διαφημίσεις, δημιουργία διαφημιστικού λογαριασμού ή την προώθηση της καμπάνιας σας, η DIGIDOT είναι εδώ για να αναλάβει όλα αυτά τα βήματα, καθιστώντας την εκλογική σας προετοιμασία απροβλημάτιστη.

Επιπλέον, το SMS marketing αποτελεί έναν αποτελεσματικό τρόπο επικοινωνίας με το κοινό, καθώς οι περισσότεροι έχουν συσκευές κινητής τηλεφωνίας πάντα μαζί τους. Με κατάλληλα στοχευμένα SMS, οι πολιτικοί μπορούν να μοιραστούν γρήγορα τις σημαντικές ανακοινώσεις και προσκλήσεις συμμετοχής με το κοινό τους.

Η εξειδικευμένη μας ομάδα, με την εμπειρία και τη γνώση της στις πιο σύγχρονες πρακτικές του Digital Marketing, είναι εδώ για να σας υποστηρίξει και να επιτύχει τους στόχους σας.

Η εξειδικευμένη μας ομάδα, με την εμπειρία και τη γνώση της στις πιο σύγχρονες πρακτικές του Digital Marketing, είναι εδώ για να σας υποστηρίξει και να επιτύχει τους στόχους σας.

Παρόλο όμως που ο ψηφιακός κόσμος παίζει ζωτικό ρόλο στην επικοινωνία, δεν αποτελεί τον μόνο τομέα προώθησης.

Μέσω εκτυπωμένου ενημερωτικού υλικού που δημιουργούμε, προβάλλουμε με επιβλητικό τρόπο τα έργα που έχετε ολοκληρώσει. Υπογραμμίζουμε τις πολιτικές σας θέσεις και κάνουμε πιο έντονη την παρουσίαση του πολιτικού σας οράματος.

Οι εκτυπώσεις μας περιλαμβάνουν:

  • Έντυπα παρουσίασης
  • Κάρτες
  • Φάκελα

Διαβάστε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας ΕΔΩ.

Κλείστε το προσωπικό σας ραντεβού

Είμαστε η DIGIDOT, η εταιρεία που αναλαμβάνει τη διαχείριση της ψηφιακής σας εκστρατείας για τις εκλογές με επαγγελματισμό, αποτελεσματικότητα και ακρίβεια.