ΓΑΪΤΑΝΙΔΗΣ

Κατασκευή E-shop

Κατασκευή E-shop για το κατάστημα καλλυντικών "Γαϊτανίδης"

➜ Αρχίζοντας από το λογότυπο, επιλέξαμε ένα σύγχρονο σχέδιο βασισμένο στο γράμμα "g". Έχοντας ως έμπνευση την κάτω απόληξη του γράμματος δημιουργήσαμε ένα σύμβολο που προσδίδει ένα αίσθημα τυχερού lucky charm. Οι επιλογές χρωμάτων, το χρυσό και το μαύρο, καταδεικνύουν πολυτέλεια και διαχρονικότητα.

➜ Το e-shop "Καλλυντικά Γαϊτανίδης", φιλοξενεί περισσότερα από 1943 προϊόντα τα οποία κατατάσσονται σε 149 κατηγορίες. Ο σχεδιασμός του, λιτός και χρηστικός, προσφέρει στον χρήστη μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία.

➜ Προτεραιότητά μας η απόδοση στα κινητά τηλέφωνα. Σχεδιάσαμε και προσφέρουμε άψογη εμπειρία χρήστη με εύκολη πλοήγηση, γρήγορη ανεύρεση προϊόντων και άμεση δυνατότητα αγοράς.

➜ Όσον αφορά το Digital Marketing, το e-shop έχει εξοπλιστεί με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να διευρύνει το δίκτυο του και να αυξήσει την προβολή του. Από τη δημιουργία Business Manager, καταλόγου προϊόντων στο Facebook και Instagram, έως τη σύνδεση με το Merchant Center και το Tag Manager, έχουμε εξασφαλίσει μια ολοκληρωμένη στρατηγική παρουσίας στον ψηφιακό κόσμο.

➜ Επιλέγοντας την πλατφόρμα της NagaCommerce, επενδύουμε σε κορυφαία τεχνολογία. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι η άμεση δυνατότητα εφαρμογής εκπτώσεων, η ενσωματωμένη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO), η κορυφαία ασφάλεια και ταχύτητα, καθώς και η πλήρης διασύνδεση με άλλα marketpalce όπως skroutz και best price.

Project Info
Category:
Date:
Tags: