ΧΡΥΣΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ

Σχεδιασμός Ετικέτας Κρασιού

Σχεδιασμός ετικετών για τις ποικιλίες κρασιών του οινοποιείου KLONAS WINERY.

Οι "Χρυσές Σταγόνες" αποτελούν συμβολική αναπαράσταση της στενής σχέσης μεταξύ τέχνης και οινοποιίας. Η ιδέα γεννήθηκε από τρεις χαραγμένες χρυσές σταγόνες, έργο γνωστού ζωγράφου και φίλου της οικογένειας του οινοποιείου, που λάμπουν σαν τρία χρυσά διαμάντια σε βαθύ μαύρο υπόβαθρο.

Αυτές οι τρεις σταγόνες αναδεικνύουν την ουσία της ποιότητας του οίνου, την προσήλωση στη λεπτομέρεια και την πραγματική αξία που προσφέρει η συνάντηση των δύο ποικιλιών Ασύρτικο και Μαλαγουζιά. Η DIGIDOT, με το εξαίσιο σχεδιαστικό της όραμα, συνδύασε τον παθιασμένο κόσμο της τέχνης με τον εκλεκτό κόσμο της οινοποιίας, δημιουργώντας μια ετικέτα που πραγματικά ξεχωρίζει.

Οι "Χρυσές Σταγόνες" δεν είναι απλώς ένα κρασί, είναι μια εμπειρία που προορίζεται για ειδικές περιστάσεις. Με το αρμονικό μπουκέτο χρυσών σταγόνων Ασύρτικου και Μαλαγουζιάς, συνδυάζεται τέλεια με εκλεκτά γεύματα και ιδιαίτερες στιγμές. Η κομψή ετικέτα που φέρει τις χρυσές σταγόνες ενδυναμώνει το μήνυμα αυτό, καθιστώντας το μια πραγματικά ξεχωριστή επιλογή.

Project Info
Date:
Tags: