Σχεδιασμός Ετικέτας Κρασιού

Σχεδιασμός ετικετών για τις ποικιλίες κρασιών του κτήματος Κελεσίδη.

Το κτήμα Κελεσίδη, με μια παράδοση που αγκαλιάζει γενιές, ενώνεται με την DIGIDOT σε μια συνεργασία που αναδεικνύει την ιστορία και την παράδοση μέσα από τη σύγχρονη αισθητική.

Το λογότυπο, που πηγάζει από την έμπνευση ενός παλιού οικογενειακού πίνακα, είναι το κεντρικό στοιχείο κάθε ετικέτας. Απεικονίζει με τεχνική line art το κτήμα, μιας και η ιστορία της οικογένειας Κελεσίδη συνδέεται άρρηκτα με το κτήμα και τη φροντίδα του.

Ενώ το λογότυπο στέκεται ακλόνητο ως φύλακας αγάπης και παράδοσης σε κάθε ετικέτα, η χρωματική παλέτα, οι τεχνικές εκτύπωσης και η αισθητική του χαρτιού εναλλάσσονται, αποτυπώνοντας τη μοναδικότητα της κάθε ποικιλίας. Εμπνευστείτε από τον φρουτώδη σαγηνευτικό τόνο της "Ευωδέας", είτε από τις βαθιές "Αροθυμίες", τη δροσερή "Σαμπανίτσα" ή τη γεμάτη ισορροπία "Μέρχαλι", κάθε ετικέτα έχει τη δική της, μοναδική ιστορία να αφηγηθεί.

Η επιλογή αέρινης handmade γραμματοσειράς, αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, ενώ η βιολογική πιστοποίηση υπογραμμίζει τη φιλοσοφία του κτήματος για φυσική και αγνή παραγωγή.

Project Info
Date:
Tags: