ΜILABOO

Κατασκευή E-shop

Κατασκευή E-shop για την μπουτίκ παιδικών ρούχων Milaboo.

Καλωσορίσατε στον ψηφιακό κόσμο του milaboo children's boutique!

Μια γλυκιά έκπληξη έφτασε στο ψηφιακό σύμπαν, με την υπογραφή της DIGIDOT. Καλωσορίζουμε το νέο eshop "milaboo children's boutique", τον παραμυθένιο χώρο με τα πιο μοδάτα και χαριτωμένα παιδικά ρούχα.

Σχεδιασμός λογότυπου: Εμπνευσμένο από τα όνειρα και τη φαντασία το λογότυπο αποκαλύπτεται μέσα σε ένα γλυκό συννεφάκι που φιλοξενεί το όνομα "milaboo". Σχεδιασμένο με παιδικότητα φέρει μία κίτρινη καρδούλα σύμβολο χαράς και ενθουσιασμού.

Εμπειρία Πλοήγησης: Δύο εύχρηστα μενού έτοιμα να ταξιδέψουν τους επισκέπτες σε υπέροχες επιλογές ρούχων και προσφορών. Εύκολη αναζήτηση, φιλτράρισμα και προτεινόμενα προϊόντα, όλα σχεδιασμένα για την τέλεια εμπειρία αγορών και την άψογη απόδοση σε κινητά τηλέφωνα.

Τεχνική Υποστήριξη: Στη DIGIDOT, φροντίσαμε να συνδέσουμε το eshop με τα πιο δυνατά εργαλεία digital marketing. Όλα έτοιμα να παρουσιάσουν τη νέα συλλογή στο Facebook και Instagram, ενώ η τεχνική υποστήριξη DIGIDOT πάντα εκεί, φροντίζει για την ορθή λειτουργία.

Έτοιμοι για πωλήσεις! Επιλέγοντας την NagaCommerce ως πλατφόρμα e-commerce, το "milaboo" εκτοξεύει την εμπειρία αγοράς σε άλλο επίπεδο! Εκπτώσεις με ένα κλικ, γρήγορο check out και ασφάλεια σε όλες τις συναλλαγές.

Project Info
Category:
Date:
Tags: