Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή Ιστοσελίδας για την εταιρεία φρούτων ELITA

Στη DIGIDOT, ζούμε για τη στιγμή όπου μια ιδέα μετατρέπεται σε ψηφιακή πραγματικότητα. Η πρόσφατη συνεργασία μας με την ELITA, έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές φρούτων στην Ελλάδα, αποτελεί τέλειο παράδειγμα του πώς συνδυάζουμε το branding με τη χρηστικότητα.

Με το σλόγκαν "for fruit lover's", η ELITA θέλησε να διαφοροποιηθεί από τις παραδοσιακές ιστοσελίδες του κλάδου. Επικεντρώθηκε στην παρουσίαση των προϊόντων της με έναν σύγχρονο και φρέσκο τρόπο, ξεφεύγοντας από παλαιότερες αισθητικές.

Το λευκό background που χρησιμοποιήσαμε στη δημιουργία της ιστοσελίδας, δημιουργεί μία τέλεια αντίθεση που φέρνει στο προσκήνιο τα ζωηρά χρώματα των φρούτων, κάνοντας τα ακόμη πιο ελκυστικά και λαχταριστά για τους επισκέπτες. Τα γραφικά για κάθε κατηγορία προϊόντων είναι διακριτικά και συνδυάζονται αρμονικά με το branding της εταιρείας, βοηθώντας ταυτόχρονα τους χρήστες στην πλοήγηση του site.

Το αποτέλεσμα; Μια ιστοσελίδα που αντανακλά την ποιότητα και την αξία της ELITA. Οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται για τα προϊόντα, την εποχικότητα των φρούτων, τις επιλογές αποστολής, και πολλά άλλα, με απόλυτη ευκολία.

Φυσικά, ο ψηφιακός μας δρόμος δεν τελειώνει εδώ. Με τη βελτιστοποίηση SEO που εφαρμόσαμε, η ELITA αποκτά αυξημένη οργανική επισκεψιμότητα και τοπική αναγνωρισιμότητα. Και όλα αυτά, φυσικά, με την αξιοπιστία και την ευελιξία της πλατφόρμας WordPress.

Η DIGIDOT είναι περήφανη για αυτή τη συνεργασία και ανυπομονεί για τα επόμενα βήματα με την ELITA, ενώ συνεχίζει να δίνει ψηφιακή ζωή σε επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν τη διαφορά.

Project Info
Category:
Date:
Tags: