Graphic DesignΕπαγγελματικές Κάρτες

Επαγγελματικές Κάρτες

Παρουσίαση

Αποτελεί την πρώτη καλή εντύπωση!

Ας ξεκινήσουμε με ένα σενάριο: Έστω ότι πηγαίνετε σε ένα επαγγελματικό meeting, ένα συνέδριο ή μία έκθεση και συναντάτε ένα πιθανό συνεργάτη ή πελάτη. Ξεκινάτε να μιλάτε, ανταλλάσσετε ιδέες και σκέψεις και φτάνει η στιγμή να ανταλλάξετε στοιχεία επικοινωνίας. Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να το κάνετε; Μα φυσικά ανταλλάσσοντας επαγγελματικές κάρτες. Όπως και να το κάνουμε, ακόμη και στην εποχή του διαδικτύου & της ψηφιακής ενημέρωσης η επαγγελματική κάρτα ακόμη μετράει!

Θυμηθείτε: Είναι η κάρτας σας είναι η βιτρίνα της επιχείρησης και αποτελεί τη πρώτη καλή εντύπωση. ΔΕΝ θα έχετε δεύτερη ευκαιρία να κάνετε μία καλή πρώτη εντύπωση! Δώστε της αξία ! Δείξτε στους συνεργάτες σας ότι παίρνετε πολύ σοβαρά υπόψιν την εικόνα της επιχείρησης σας.

Συμβουλές & Tips

Μοιράστε όσες περισσότερες κάρτες μπορείτε

Τώρα, λοιπόν, που έχετε έτοιμες τις επαγγελματικές σας κάρτες, είστε έτοιμοι να τις χρησιμοποιήσετε. Φροντίστε να παρακολουθείτε, όσο το δυνατό περισσότερες επαγγελματικές συναντήσεις, εκθέσεις, δεξιώσεις κλπ., μέρη όπου συγκεντρώνονται πιθανοί πελάτες σας. Κυκλοφορείστε και όταν συναντήσετε κάποιον με τον οποίο επιθυμείτε να έρθετε σε επαφή, ξεκινήστε τη συζήτηση ρωτώντας τον για το επάγγελμα του. Εάν τον επάγγελμα του είναι συμβατό με τον προσανατολισμό της δικής σας επιχείρησης, τότε συστηθείτε και παρουσιάστε την κάρτα σας με αξιοπρεπή τρόπο, διατηρώντας πάντοτε την επαφή με τα μάτια. Προτείνετε την κάρτα, με τις τυπωμένες πληροφορίες προς την πλευρά του παραλήπτη και περιμένετε να πάρει την κάρτα ή να την κοιτάξει πριν συνεχίσετε την κουβέντα. Φροντίστε να έχετε ένα στυλό πρόχειρο, για να γράψετε πιθανές πληροφορίες στο πίσω μέρος της κάρτας.

Να έχετε πάντα μαζί σας τις κάρτες σας.

Πολύ συχνά οι άνθρωποι απολογούνται, είτε επειδή δεν έχουν επαγγελματική κάρτα, είτε επειδή υπάρχει κάποιο λάθος στην κάρτα τους. Εάν συμβεί αυτό, τότε έχετε χάσει το κύρος σας, και αυτό στέλνει μήνυμα ότι δεν είστε έτοιμοι για σοβαρή δουλειά. Ποτέ μην αποδέχεστε από έναν τυπογράφο κάρτες που έχουν κάποιο λάθος. Εάν διαγράψετε έναν αριθμό τηλεφώνου που είναι τυπωμένος λάθος πάνω στην κάρτα και σημειώσετε στη θέση του το σωστό αριθμό, τότε αυτή σας η κίνηση ισοδυναμεί με το πρώτο λάθος του επαγγελματικού σας ραντεβού.

Είδη εκτυπώσεων Επαγγελματικών Καρτών

Στη DIGIDOT προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο διαχείρισης της εικόνας σας, ξεκινώντας από τη σύλληψη της αρχικής Ιδέας, προχωρώντας στο σχεδιασμό της Εταιρικής Ταυτότητας, την Κατασκευή Ιστοσελίδας ή/και την Κατασκευή του E-shop σας. Επιπρόσθετα, ενισχύουμε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης μέσω διαφημίσεων στα Social Media και τα Google κανάλια.

Επικοινωνήστε μαζί μας.