Graphic DesignΈντυπα – Flyers

Έντυπα – Flyers

Παρουσίαση

Τι είναι το έντυπο για μια εταιρεία - επιχείρηση?

Κάθε έντυπο σχεδιάζεται με βασικό στόχο να προβάλει ή να επικοινωνήσει ένα μήνυμα. Μικρό ή μεγάλο, απλό ή σύνθετο, εκείνο που έχει σημασία είναι η απεικόνιση και η προβολή του περιεχομένου. Tα έντυπα (φυλλάδια, μπροσούρες κ.τ.λ) είναι ένας από τους βασικότερους και πιο άμεσους τρόπους επικοινωνίας των προϊόντων, των υπηρεσιών και των προσφορών σας στους υποψήφιους πελάτες και συνεργάτες σας. Η αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας είναι δική μας υπόθεση.

Κάθε εταιρία έχει διαφορετικές απαιτήσεις και ανάγκες, τις οποίες καλύπτουμε έχοντας πάντα υπόψιν το κοινό στο οποίο ευθύνεται. Είτε πρόκειται για κατάλογο προϊόντων, είτα για ενημερωτικά και διαφημιστικά φυλλάδια, η εταιρία μας προσφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από τα πρώτα στάδια του σχεδιασμού, μέχρι τα τελικά στάδια της εκτύπωσης. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος και το είδος του χαρτιού και κατόπιν συνεννόησης με το δημιουργικό τμήμα της εταιρίας μας, να καταλήξετε στην πρόταση που επιθυμείτε, πάντα ποιοτικά και οικονομικά.

 

Είδη εκτυπώσεων Flyers
Επιλογές διπλώματος Έντυπου

Στη DIGIDOT προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο διαχείρισης της εικόνας σας, ξεκινώντας από τη σύλληψη της αρχικής Ιδέας, προχωρώντας στο σχεδιασμό της Εταιρικής Ταυτότητας, την Κατασκευή Ιστοσελίδας ή/και την Κατασκευή του E-shop σας. Επιπρόσθετα, ενισχύουμε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης μέσω διαφημίσεων στα Social Media και τα Google κανάλια.

Επικοινωνήστε μαζί μας.