E-shop DesignΚατασκευή ESHOP με NagaCommerce & DIGIDOT Design.
Κατασκευή eshop με NagaCommerce & DIGIDOT design

Κατασκευή ESHOP με NagaCommerce & DIGIDOT Design.

Κατασκευή eshop με την πιο ισχυρή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου NagaCommerce και το ξεχωριστό Design της DIGIDOT.

Καθώς η ψηφιοποίηση συμπορεύεται πλέον, με το φυσικό κατάστημα, το eshop και η κατασκευή του θεωρείται από τα πιο σημαντικά εργαλεία και αναπόσπαστο κομμάτι κάθε επιχείρησης (e-commerce).

Αναβαθμίζει και εξελίσσει τη φυσική παρουσία του καταστήματος, διευρύνει τις περιοχές εξυπηρέτησης, αυξάνει τον τζίρο και προσφέρει πολλές δυνατότητες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Μια πλατφόρμα eshop είναι ουσιαστικά ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ή όπως είναι γνωστό Content Management System (CMS)

Το eshop γίνεται ακόμα πιο εύκολο στη χρήση του, όταν βασίζεται σε μία αξιόπιστη, λειτουργική και ολοκληρωμένη πλατφόρμα, όπως το NagaCommerce.

Τι είναι το NagaCommerce;

πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου

Το NagaCommerce είναι μια ελληνική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου η οποία είναι εξαιρετικά αναπτυγμένη και έτοιμη να λειτουργήσει ως βάση για την ψηφιακή ανάπτυξη του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα εύκολο στη χρήση eshop, το οποίο προσαρμόζεται στις δικές σας απαιτήσεις, τότε η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Σε ποιους απευθύνεται το NagaCommerce;

Σχεδιάστε μαζί μας το δικό σας eshop

Το NagaCommerce απευθύνεται Α) σε επιχειρήσεις οι οποίες κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα. Β) σε επιχειρήσεις που διαχειρίζονται ήδη το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα και επιθυμούν να το μεταφέρουν σε μία αποδοτικότερη και πιο γρήγορη πλατφόρμα.

Το NagaCommerce εμπιστεύονται όλοι όσοι στοχεύουν στην αύξηση του πελατειακού τους κοινού, καθώς αποτελεί την ALL IN ONE ιδανική και οικονομική λύση.

Γιατί κατασκευή eshop με NagaCommerce ;

Η πλατφόρμα NagaCommerce είναι φιλική τόσο για τους σχεδιαστές όσο και για όλους τους χρήστες, καθώς διασφαλίζει μια εξαιρετική εμπειρία.

Ταιριάζει πραγματικά σε όλους, αφού μπορεί και συνδυάζει πολλές και διαφορετικές λειτουργίες σε μία μόνο πλατφόρμα. (εύκολη διαχείριση, ασφάλεια, ευελιξία, κ.ά.).

Τεχνικά χαρακτηριστικά του NagaCommerce:

Χάρη στους υπερσύγχρονους dedicated servers οι ταχύτητες φόρτωσης παραμένουν υψηλές, η κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης (Google) είναι βελτιωμένη και η εμπειρία χρήσης αυξημένη.

Συμπεριλαμβάνει ειδικό πιστοποιητικό ασφαλείας SSL.

Ελάχιστο κόστος υπηρεσίας e-commerce που ξεκινά από 39€/ μήνα με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες (all in one).

Πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα (όλες οι Ελληνικές τράπεζες), Πληρωμή μέσω Paypal, Viva Wallet, Finloup (4 άτοκες δόσεις με χρεωστική κάρτα), Αντικαταβολή (με ειδικούς κανόνες και εξαιρέσεις), Πληρωμή στο κατάστημα, Τραπεζική Κατάθεση, EDPS

Δωρεάν πρόσβαση σε κανάλια πωλήσεων όπως Skroutz, Best Price, eBay, Facebook/Instagram Shop, Google Shop.

Έκδοση Voucher και εύκολη παρακολούθηση παραγγελίας μέσα από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Συγχρονισμός προϊόντων με προγράμματα διαχείρισης αποθήκης όπως SoftOne, Pylon Epsilon Net, Semantic κ.α.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα προσαρμόζεται αυτόματα σε όλες τις συσκευές: υπολογιστές, tablet, smartphone.

Η DIGIDOT παρέχει δωρεάν εκπαίδευση για τη συνολική διαχείριση του eshop, την παρακολούθηση των παραγγελιών καθώς και την προσθήκη νέων προϊόντων.

Στη DIGIDOT επιλύουμε άμεσα τα τυχόν προβλήματα σε ποσοστό 95% από την πρώτη αναφορά.

Powered by DIGIDOT & NagaCommerce

Κατασκευή eshop με NagaCommerce & DIGIDOT design

Στη DIGIDOT κατανοούμε τις ανάγκες σας και στοχεύουμε στη βελτίωση της επιχείρησής σας. Η ελληνική πλατφόρμα NagaCommerce για τη κατασκευή eshop αποτελεί μια καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα και συνεπώς, την ιδανική επιλογή του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος.

Λαμβάνοντας υπόψη τα πλεονεκτήματά του, επιλέγουμε το NagaCommerce και προσφέρουμε καλαίσθητα eshop με εντυπωσιακό design και ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά.

H DIGIDOT και το NagaCommerce αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για να αυξήσετε τις πωλήσεις του eshop σας και να ξεχωρίσετε με το υψηλής ποιότητας περιεχόμενο.

Ολοκληρωμένη κατασκευή eshop από τη DIGIDOT

Σχεδιασμός και κατασκευή eshop

Για να κερδίσετε το online κοινό σας πρέπει να του προσφέρετε μία ψηφιακή αγοραστική “ΕΜΠΕΙΡΙΑ”, ευχάριστη και ξεχωριστή. Να πλοηγηθεί εύκολα και γρήγορα, να λάβει τις κατάλληλες πληροφορίες για κάθε προϊόν και να κάνει τις αγορές του με ασφάλεια.

Στη DIGIDOT γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το επαγγελματικό design του eshop αποτελεί προϋπόθεση για την επιτυχία του. Εικόνες υψηλής ποιότητας, έμφαση στην εκδοχή κινητού, λειτουργικότητα στο μενού και ταχύτητα κερδίζουν την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του online κοινού από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Ο βελτιωμένος σχεδιασμός βοηθάει τους χρήστες να κάνουν κάθε αναζήτησή εύκολα και γρήγορα, χωρίς καμία καθυστέρηση στο χρόνο φόρτωσης της ιστοσελίδας. Διευκολύνει την αγοραστική εμπειρία και αυξάνει τον χρόνο περιήγησης. Σε συνδυασμό με το digital marketing θα οδηγήσουν στην αναγνωρισιμότητα του brand και φυσικά στην αύξηση των πωλήσεων.

Κλείστε το προσωπικό σας ραντεβού

Στη DIGIDOT διαθέτουμε εξειδικευμένη ομάδα για την κατασκευή του δικού σας eshop. Αναδεικνύουμε το brand σας, προβάλουμε τα πλεονεκτήματα της επιχείρησής σας και εξελίσσουμε τις ηλεκτρονικές πωλήσεις με το NagaCommerce. Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε αφορά το eshop σας. Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε και να καταλήξουμε στην ιδανική λύση για εσάς.   

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και κλείστε το προσωπικό σας ραντεβού.