E-shop DesignΕισαγωγή προϊόντων στο NagaCommerce

Εισαγωγή προϊόντων στο NagaCommerce

Στοχεύοντας στη διαρκή βελτίωση της εξυπηρέτησης των συνεργατών, στη DIGIDOT ετοιμάσαμε έναν οδηγό εισαγωγής προϊόντων για την πολυαγαπημένη μας πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου τη NagaCommerce.

Η εισαγωγή προϊόντων στο NagaCommerce είναι μία διαδικασία που έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο απλή και ευχάριστη για εσάς. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να είναι το γρήγορο ανέβασμα των προϊόντων και γι’ αυτό στη DIGIDOT έχουμε δημιουργήσει έναν εύχρηστο οδηγό που σας καθοδηγεί βήμα-βήμα σε όλη τη διαδικασία.

Ο οδηγός περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες, με παραδείγματα και συμβουλές, για να σας βοηθήσει να καταχωρίσετε τα προϊόντα σας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά και εύκολα.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι να καταχωρίσετε μερικές βασικές πληροφορίες για το προϊόν που επιθυμείτε να πωλήσετε, όπως την περιγραφή, την τιμή, την κατηγορία και φυσικά μία ή περισσότερες φωτογραφίες. Η διαδικασία είναι γρήγορη και εύκολη και μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγα λεπτά.

Στόχος μας είναι να σας διευκολύνουμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας και να σας δώσουμε την ευκαιρία να επικεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία: την πώληση των προϊόντων σας.

Παρακαλούμε, μη διστάσετε να μας στείλετε τις παρατηρήσεις σας…. είναι πολύτιμες για εμάς και θα ληφθούν υπόψη με σκοπό την συνεχή βελτίωση του οδηγού μας.

Μαζική προσθήκη μοναδικων προιώντων