Social MediaΔιαχείριση Social Media

Διαχείριση Social Media

Let's Go Digital

1. Consulting

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα είναι απλά να τα πούμε. 👥 Να σας ακούσουμε. Να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να αντιληφθούμε τους στόχους σας. Σ’ αυτό το σημείο θα σας προτείνουμε ενέργειες με τη μορφή καμπάνιας που θα βελτιώσουν την εικόνα της επιχείρησης στα Social Media.

Για κάθε επιχείρηση αυτές οι καμπάνιες είναι διαφορετικές. Τέτοια γενικά παραδείγματα είναι:
👉 η παρουσίαση νέων προϊόντων,
👉 η παρουσίαση νέων υπηρεσιών,
👉 οι προσφορές τύπου 1+1,
👉 οι εποχιακές εκπτώσεις κ.α.

2. Production

👍 Αμέσως μετά περνάμε στην παραγωγή του ψηφιακού περιεχομένου που θα χρειαστεί η επιχείρησή σας. Αυτό μπορεί να είναι • φωτογραφίες • animated • slideshow • video stories • παραγωγή video κ.α. Όλα θα τα χρησιμοποιήσουμε ώστε να φτιάξουμε ελκυστικά Facebook & Instagram Post, Carousel Post και Stories.

🔥 Οι εικόνες έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα, γι’ αυτό κι εμείς δίνουμε μεγάλη προσοχή στην επιμέλειά τους. Κάτω θα βρείτε παραδείγματα χωρισμένα σε κατηγορίες που θα σας πείσουν για τη δημιουργικότητά μας.

 
Facebook Post
Carousel Facebook Post
Slideshow Post
Instagram Story
Instagram Story
Branding Awareness Video
Video παρουσίασης νέων προϊόντων.
3. Campaigns Management

Τέλεια ! 🙃🙂 Έχουμε το υλικό μας, ας περάσουμε στην υλοποίηση της καμπάνιας, δηλαδή τo στήσιμο διαφημιστικών εκστρατειών σε σημαντικά social networks (όπως το Facebook & Instagram, το LinkedIn κ.α.) και βέβαια το συνεχές management & optimization των paid εκστρατειών αυτών και το reporting. Στόχος είναι να επιλέξουμε κάθε φορά την κατάλληλη μέθοδο που θα φέρει και τα καλύτερα αποτελέσματα. Να επικοινωνήσουμε τις υπηρεσίες στο κατάλληλο κοινό και τις περιοχές που επιθυμείτε. Κάθε ολοκληρωμένη καμπάνια συνίσταται να “τρέχει” από 15 έως 30 ημέρες τουλάχιστον.

Έχουμε την εμπειρία και την εξειδίκευση να σε βοηθήσουμε. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι να μας εμπιστευθείς.

Τιμές

🙂 Θεωρώντας κάθε επιχείρηση μοναδική ο πιο σωστός τρόπος είναι να κοστολογήσουμε πάνω στις δικές ανάγκες. Θα χαρούμε ν’ έρθετε σ’ επαφή μαζί μας και να σχεδιάσουμε το δικό σας πλάνο Social Media.

👉 Κατόπιν της συζήτησής μας, σας αποστέλλουμε την προσφορά μας σύμφωνα με τις ανάγκες στις οποίες καταλήξαμε. Μόνο έπειτα από την αποδοχή σας, προχωράμε στο αρχικό set up, κάνουμε τους απαραίτητους ελέγχους για να επιβεβαιώσουμε ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει και ξεκινάμε την συνεργασία μας.

Αποτέλεσμα

🙂 Κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την ολοκλήρωση της Social Media καμπάνιας παρουσιάζετε πάντα ζωηρό ενδιαφέρον από παλιό και καινούριο πελατολόγιο. Υπάρχει ικανοποίηση καθώς ενισχύεται το branding της εταιρείας, οι πελάτες σας έχουν καθημερινή ψηφιακή επαφή και ταυτόχρονα ελκύουμε καινούριους. Η εταιρεία αποκτά ψηφιακό προφίλ και συγχρονίζεται με την εποχή.

👉 Οι παραπάνω τακτικές αναφέρονται κυρίως στην ενδυνάμωση της αναγνωρισιμότητας της εταιρείας, των υπηρεσιών – προϊόντων της. Για διαφημίσεις που αναφέρονται σε πωλήσεις μέσω e-shop υπάρχουν πιο ειδικές τακτικές που μπορούμε να τις αναλύσουμε κατόπιν συνεννόησης.

Στη DIGIDOT προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο διαχείρισης της εικόνας σας, ξεκινώντας από τη σύλληψη της αρχικής Ιδέας, προχωρώντας στο σχεδιασμό της Εταιρικής Ταυτότητας, την Κατασκευή Ιστοσελίδας ή/και την Κατασκευή του E-shop σας. Επιπρόσθετα, ενισχύουμε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης μέσω διαφημίσεων στα Social Media και τα Google κανάλια.

Επικοινωνήστε μαζί μας.